Terug naar het midden

Welkom. Terugnaarhetmidden.nl is een platform voor mensen met een gevoelig zenuwstelsel. Dan hebben het over GHIA (Global High Intensity Activation), trauma dat vroeg in het leven is opgelopen, alsmede over verschillende beelden die medisch gezien misschien verklaarbaar, maar lastig te verlichten zijn, zoals bijvoorbeeld fibromyalgie en chronisch vermoeidheidssyndroom.

Op dit platform plaatsen we informatieve artikelen, blogs en podcasts, organiseren we de online G-GHIA Qigong groep, en is ruimte voor de abonnees om met elkaar in verbinding te zijn. Ten behoeve van deze community in wording hebben we een aantal regels opgesteld, die je hier kunt lezen.

Wie wij zijn

Terugnaarhetmidden.nl wordt onderhouden door Saskia Ebus en Ronald de Caluwé.

Saskia

Saskia is therapeut, voormalig neuroloog en heeft persoonlijke ervaring met GHIA.
Je kunt haar ook op LinkedIn vinden.

Het mooie logo van deze website en de G-GHIA Qigong groep is gemaakt door Saskia!

Ronald

Mindfulness- en compassietrainer, Tai Chi en Qigong leraar en lichaamsgericht traumacounselor. Hij schrijft ook De Polyvagale Wereld en de Relax More Substack. Ronald ‘zit op’ Bluesky en LinkedIn, als je wilt connecten.

Waarom abonneren?

Een abonnement betekent dat je automagisch op de hoogte gehouden wordt bij nieuwe artikelen. Als je een betaald abonnement neemt, krijg je ook toegang tot de opnames van de Qigong lessen.
Je kunt betalen met iDEAL, Bancontact, creditcard of overboeking.

Blijf up-to-date

Een abonnement is de moeite waard! En wat helemaal mooi is: Substack (het platform waar terugnaarhetmidden.nl op “draait” heeft een hele mooie, spam- en reclamevrije app.

Join the club!

Wordt een deel van de community van mensen met een gevoelig zenuwstelsel. Participeer in het reactie-gedeelte en deel je ervaringen. Steun dit werk met je abonnement en deel deze website met je vrienden.

Share Terug naar het midden

Wil je meer weten over over het platform áchter terugnaarhetmidden.nl?
Bezoek dan Substack.com.

Subscribe to Terug naar het midden

Een platform voor mensen met gevoelige zenuwstelsels. Georganiseerd en onderhouden door Saskia Ebus en Ronald de Caluwé.

People

Mindfulness- en Compassietrainer, supervisor, Tai Chi en Qigong leraar en Lichaamsgericht Traumacounselor. Zen-beginner sinds eind jaren '80. In 2009 startte hij Relax More. Geboeid door hoe mind en body werken en specialist in de polyvagaaltheorie.
Core Process Psychotherapeut, voormalig neuroloog, Somatic Experiencing Practitioner i.o., ervaringsdeskundige zeer vroeg trauma, depressie, CPTSS. interesses: pre- en perinataal trauma, lichaamsgericht traumawerk. Oprichter Stichting Karunafonds.